top of page

ETERNA

Actualizado: 2 sept 2022

Després del Camina descalç i L’Ecobosc, Eterna fa un pas més enllà i ofereix una experiència interior en un entorn privilegiat, com el bosc de La Selva de l’Aventura. El contacte amb la natura, que ja és de per si una experiència enriquidora, ajuda a integrar millor l’experiència d’Eterna.


Què és Eterna, doncs? Eterna, Estructures Terapèutiques a la Natura, és un camí amb un fil narratiu d’evolució personal, des dels problemes a les seves solucions, a través d’un circuit amb 22 estructures artístiques i terapèutiques pensades perquè et facis preguntes noves per trobar respostes noves en la teva vida.


Aquest projecte és una col·laboració de La Selva de l’Aventura amb Cándido Granada Álvarez, artista, terapeuta holístic/emocional i president de l’Asociación Cáncer y Vida, Canvi. En aquesta iniciativa, en Cándido ha plasmat el que era només una idea en la seva ment basada, tant en la seva experiència de sanació personal, com en la de terapeuta ajudant als altres, en un espai artístic a la natura de consciència i de treball emocional. Com diu ell mateix “l’art és molt més del que sembla, es pot emprar com a entreteniment i es pot emprar també per a modificar energies i deixar que s’expressi l’inconscient. És una eina massa poderosa com per a ignorar-la”.


La teva forma de percebre y concebre el món determina el que veuràs i viuràs en ell, l’elecció i la lliçó és teva. Si, com a mínim, aquesta idea arrela en tu, el circuit Eterna ja haurà complert el seu objectiu.


Però si, un cop acabada l'activitat, tens algun dubte, vols aprofundir en el algun aspecte en concret, o tens un suggeriment, el mateix Cándido Granada et respondrà tot el que necessitis: conexion@candidogranada.com


“El més important és el canvi d’actitud de la persona davant la vida, que es responsabilitzi que tota la vida és la seva creació i fer que torni a escollir la vida que vol per a ella”, Cándido.


Resum: recorregut pel bosc amb 22 estructures artístiques i terapèutiques.


Objectius:

- Experimentar un treball interior/emocional.

- Treballar la consciència.

- Conèixer-se un mateix.

- Analitzar l’actitud davant la vida.


A qui va dirigit: principalment, a persones adultes.


Preu: 17€ adults (a partir de 18 anys)

8,50€ joves (entre 12 i 17 anys)


Durada aproximada: 1,5 hores aproximadament


Informació i reserves: 626.799.335 i info@selvaventura.com


Opció grupal (màxim 15 persones): sessió de 4 hores amb l'acompanyament de l'artista/terapeuta Cándido Granada. Informació, reserves i consulta de preus: conexion@candidogranada.com


243 visualizaciones21 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

21 Comments


We at Tribrid have years of experience working with brands across all niches be it beauty, healthcare, tech, etc. Our years of experience combined with custom bags for packaging the latest printing technology will allow you to get the best design and packaging solutions out there for product boxes wholesale. So what are you waiting for? Book a call or request a quote to get started today.

Like

We at Tribrid have years of experience working with brands across all niches be it beauty, healthcare, tech, etc. Our years of experience combined custom food boxes with the latest printing technology will allow you to get the best design and packaging solutions out there for product boxes wholesale. So what are you waiting for? Book a call or request a quote to get started today.

Like

At Penelope's Glass Artistry, we're not just in the business of selling glass art; we're on a mission to transform the way you perceive and grave flowers for dad experience art. Our journey is a testament to the passion, creativity, and craftsmanship that go into every piece we create.


Like

brown gable boxes is the first and foremost choice of many retailers for tuck boxes as they are easy to assemble, easy to use and yet cost-effective.


Like

Kennedy Ira
Kennedy Ira
Jul 03, 2023

Your article was very impressive to me. It was unexpected information,but after reading it like found it very interesting. free games

Like
bottom of page