top of page

Que la tardor no us aturi!

Amb l’arribada de la tardor han baixat les temperatures, les fulles han canviat de colors, sembla que no tenim tanta energia... però que tot això no us impedeixi seguir gaudint de les activitats a La Selva de l’Aventura! Durant els mesos d’octubre i de novembre obrim cada dissabte i diumenge a partir de les 10.00h.


Molta gent ens demana si el Camina descalç es pot fer a la tardor, i sí, es pot fer! Els més valents el fan descalços, i els més fredolics, en aquesta època que comença a ser freda, els deixem fer l’activitat amb sabates. Per tant, no teniu excusa per moure les cames i respirar aire pur al Camina descalç.


I també, continua la diversió als Circuits acrobàtics (Formiga, Esquirol i Guineu) i a l’Ecobosc! I tot, en un entorn fantàstic entre el Montseny i Les Guilleries.


Ah! I el dilluns 1 de novembre també obrirem! Així que, ja sigui amb família o amb amics, us espera una tardor moguda a La Selva de l’Aventura!


Reserves: Podeu trucar al 626.799.335 (cada dia) o enviar un correu electrònic a info@selvaventura.com (de dilluns a divendres) per fer la vostra reserva.


Entrades: les podeu comprar en aquesta mateixa web o el mateix dia de la vostra vista a recepció.



75 visualizaciones7 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page