top of page

Obrim!

Ja ha arribat l’hora. Després de tants dies esperant, ja tenim data confirmada per a obrir el parc: dissabte 21 de març.


A partir d’ara, i com és habitual, estarem oberts tots els caps de setmana a partir de les 10.00h. No dubteu en trucar o enviar un correu per fer la vostra reserva. Ah! I penseu que el primer dia totes les entrades tenen un descompte del 50%. Aprofiteu l’ocasió! (El descompte s'aplica a les entrades comprades el mateix dia a recepció).


Les activitats disponibles en el moment de l’obertura seran: Camina descalç, Tirolina Zig-zag i Circuit acrobàtic Formiga. El Circuit Formiga és novetat aquesta temporada. Es tracta d’un circuit a poca alçada entre els arbres pensat per als més petis de la casa. I recordeu que continueu tenint les zones de pícnic i la Gastro-rulot a la vostra disposició.


Les que encara no estaran a punt són els Circuits acrobàtics de més dificultat, per a nens i nenes més grans i adults: Circuit Esquirol i Circuit Guineu. Tampoc el museu a l’aire lliure sobre el canvi climàtic. Per gaudir d’aquestes experiències haureu d’esperar una miqueta més. Us anem informant de les novetats i dels progressos en les activitats.


Malauradament, el Bosc elàstic i el Salt pendular són totalment irrecuperables i ja no els tindrem al parc.


Us esperem el dia 21!


92 visualizaciones7 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

7 Comments


Des de l’organització encoratgem a participar atot l’ecosistema que batega amb l’economia social més conscient, als centres socials i les seues iniciatives autogestionàries dinosaur game.

Like

davenport kim
davenport kim
Nov 29, 2023

Fa temps que estic esperant l'obertura d'aquest parc. Aquest és el meu parc preferit. La vista i tot aquí és molt relaxant. flappy bird

Like


Kennedy Ira
Kennedy Ira
Nov 23, 2022

És interessant. M'encanta anar al parc. 1v1 lol

Like

lisa la
lisa la
Nov 02, 2022

This is an excellent piece of writing. This is without a doubt one of the most impressive entries I've ever seen. Your work is remarkable, and it inspires me to do better. I admire you.

hurdle game

Like
bottom of page