top of page

Obrim!

Ja ha arribat l’hora. Després de tants dies esperant, ja tenim data confirmada per a obrir el parc: dissabte 21 de març.


A partir d’ara, i com és habitual, estarem oberts tots els caps de setmana a partir de les 10.00h. No dubteu en trucar o enviar un correu per fer la vostra reserva. Ah! I penseu que el primer dia totes les entrades tenen un descompte del 50%. Aprofiteu l’ocasió! (El descompte s'aplica a les entrades comprades el mateix dia a recepció).


Les activitats disponibles en el moment de l’obertura seran: Camina descalç, Tirolina Zig-zag i Circuit acrobàtic Formiga. El Circuit Formiga és novetat aquesta temporada. Es tracta d’un circuit a poca alçada entre els arbres pensat per als més petis de la casa. I recordeu que continueu tenint les zones de pícnic i la Gastro-rulot a la vostra disposició.


Les que encara no estaran a punt són els Circuits acrobàtics de més dificultat, per a nens i nenes més grans i adults: Circuit Esquirol i Circuit Guineu. Tampoc el museu a l’aire lliure sobre el canvi climàtic. Per gaudir d’aquestes experiències haureu d’esperar una miqueta més. Us anem informant de les novetats i dels progressos en les activitats.


Malauradament, el Bosc elàstic i el Salt pendular són totalment irrecuperables i ja no els tindrem al parc.


Us esperem el dia 21!


81 visualizaciones6 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page