top of page

La necessitat d'espais verds


Varis estudis d’arreu del món associen l’entorn natural amb nombrosos beneficis per la salut, tant física com mental.


Mark Nieuwenhuijsen, de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), remarca que “algunes de les mesures més efectives per reduir la transmissió de la COVID-19 són les de distanciament físic (1,5 metres de distància), higiene (per exemple, rentat de mans) i estar a l'aire lliure, ja que el risc de transmissió és molt baix comparat amb els interiors. Per tant, més que mai necessitem espais públics naturals a l'aire lliure i cada cop més grans, com ara parcs, boscos, arbres de carrer, rius, llacs i mars, ja que no només redueixen el risc de transmissió de COVID-19, sinó que també redueixen l’estrès i milloren la restauració. Són un gran recurs per a les persones i la societat i cal fer un esforç més per mantenir-les i millorar-les per afavorir la nostra salut mental”.


Malauradament, moltes ciutats estan mancades d’aquest entorn verd ja que les carreteres i els aparcaments ocupen gran part de l’espai. Com diu Mark Nieuwenhuijsen, cal lluitar perquè això es reverteixi.


Aprofitar el cap de setmana per fer activitats a l’aire lliure amb la família o els amics és una bona solució per a persones que viuen en espais molt urbanitzats amb pocs espais verds.

Entre dos parc naturals, Montseny i Guilleries-Savassona, La Selva de l’Aventura gaudeix d’un entorn natural privilegiat on fer activitats a l’aire lliure per divertir-se, compartir, fer activitat física i millorar l’estat d’ànim.


54 visualizaciones8 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

8 commentaires


Rader Phynalist
Rader Phynalist
05 déc. 2023

I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. spacebar clicker

J'aime

nautilusgently
nautilusgently
04 oct. 2023

Embark on a breathtaking adventure that will ignite your senses and set your heart ablaze with an electrifying surge of pure exhilaration. Geometry Dash

J'aime

Lee sara
Lee sara
26 mai 2023

Since the data you offer is genuine, reflecting accurately and objectively, and is very helpful for societal development as a whole, I have no choice but to follow you.

papa's freezeria

J'aime

Yumi Vega
Yumi Vega
23 déc. 2022

Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.


제이나인 카지노사이트 https://j9korea.com/

제이나인 온라인 카지노 https://j9korea.com/

제이나인 에볼루션카지노 https://j9korea.com/

제이나인 카지노사이트 추천 https://j9korea.com/

제이나인 카지노사이트 주소 https://j9korea.com/


J'aime

On rare occasions, if you go far enough in either direction, you can end up in the Manila room in backrooms game.

J'aime
bottom of page