top of page

Ja esteu pensant en l'estiu?

Si sou una entitat de lleure que comenceu a pensar en les activitats d’aquest estiu, us informem que ja podeu fer la vostra pre-reserva a La Selva de l’Aventura.

A partir de Sant Joan ja tindrem el parc obert cada dia a partir de les 10.00h i estarem encantats de rebre-us com cada estiu. Els qui heu vingut ja en alguna altra ocasió ja coneixeu les nostres activitats per a grups: Camina descalç, Bosc elàstic i Circuit acrobàtic i Tirolina Zig-zag.

Aquells que encara no ens heu vingut a visitar amb el vostre grup a l’estiu, us convidem a concretar una visita al parc per conèixer l’entorn, les activitats i les instal·lacions en general, i informar-vos de tot allò que necessiteu saber.

Podeu fer una activitat o més d’una, passar tot el matí al parc, tota la tarda, o tot el dia. I si us voleu quedar a dinar després d’un matí esgotador podeu fer ús de les zones de pícnic que es troben dins el mateix recinte. Per cert, unes zones de pícnic que hem cobert per millorar la vostra estada a casa nostra.

No espereu fins a última hora per reservar un dia per al vostre grup!


29 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page