top of page

Inscripcions obertes


Casals, esplais, colònies, escoltes... ja podeu fer la vostra pre-reserva per venir al parc a passar una jornada divertida en plena natura, teniu opcions per a grans i petits.

També, teniu a la vostra disposició les zones de pícnic per quedar-vos a dinar i així acabar de fer rodona la vostra visita.

Si sou responsable d’alguna entitat de lleure i no coneixeu el nostre parc i/o voleu provar alguna de les noves activitats, us convidem a fer-ho gratuïtament. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres: infoescoles@selvaventura.com.

No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir aquest estiu d’un entorn immillorable i d’unes activitats divertides, originals i segures. La seguretat és un element indispensable per a nosaltres, i per això, els Circuits acrobàtics estan equipats amb sistema suís de KANOPEO (Speedrunner®): línia de vida contínua amb un mosquetó especial "Kanhook". Això permet estar lligat constantment.

Demaneu disponibilitat, preus i opcions a infoescoles@selvaventura.com.

60 visualizaciones8 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

8 Comments


I successfully registered for a fun day at the park! I can't wait to enjoy the nature, Buildnow GG activities, and picnic areas.

Like

Aquests són essencials per posar fi a les discriminacions, les bretxes i les desigualtats i serà clau la formació, les eines i els recursos que es puguin facilitar per avançar cap a unes relacions laborals de qualitat fireboy and watergirl.

Like

Danson pasquale
Danson pasquale
Jul 03, 2023

x

Like

Anna Holloway
Anna Holloway
Jun 14, 2023

Your article is mind boggling. I like it and your work is mind boggling. I truly delighted to understand it and I wish to dissect more on this site dinosaur game

Like

internship11508
internship11508
Jan 11, 2023

Your blog posts provided me with excellent information.


How To Get Into Modeling

Like
bottom of page