top of page

Inauguració nova temporada

2 i 3 de març primer cap de setmana de la temporada 2024, amb TOTES LES ACTIVITATS AL 50%! El descompte s’aplica a les entrades comprades el mateix dia a la recepció del parc, no a les entrades comprades a la web.


No dubtis a fer la teva reserva: 626.799.335 o info@selvaventura.com


Totes les activitats estaran obertes a partir de les 10.00h. I, també, la Gastro-rulot, per esmorzar, dinar o berenar, juntament amb les zones de pícnic.


Per a La Selva de l’Aventura aquest 2024 és una temporada molt, molt especial ja que el parc compleix 20 anys! 20 anys d’emocions, records, aventures i diversió que volem compartir amb tu des del primer cap de setmana de març. És per això que t’esprem amb els braços oberts.64 visualizaciones5 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

5 Comments


slawn cashew
slawn cashew
hace 6 días

Respect and understand this webpagegeometry dash at all times. News spreads quickly after an incident to allow people to get additional details.

Like

Dimitri Pollich
Dimitri Pollich
hace 7 días

Adhere to and comprehend the website at all times. As soon as something happens, news gets out so people may find out more information. Further different values should be maintained. phrazle

Like

thanks

Like

Like

sc asc

Like
bottom of page