top of page

Felicitats Adrindra, família i amics!


El passat dia 10 d’agost va venir un grup a celebrar l’aniversari de l’Adrindra, un nen que feia 5 anys. Van fer la nostra activitat de Bosc elàstic + Buscar el tresor que preparem per a la celebració d’aniversaris infantils. Com que es poden utilitzar les taules de pícnic per fer el berenar o esmorzar i menjar pastís, el grup va preparar i decorar les taules per fer una celebració pirata! La mare de l’Adrindra, la Sílvia, una enamorada de la decoració, va ser la responsable d’ambientar i decorar les taules per tal que fossin autènticament pirates tal com es pot veure a les fotos.

L’equip de La Selva de l’Aventura vol fer un reconeixement a la Sílvia, resta de familiars i amics per tota la preparació ja que és digna de reconeixement. Però sobretot, el nostre sincer agraïment per haver deixat l’espai net i endreçat quan van marxar, tot i el muntatge i la quantitat de persones que eren.

Moltes gràcies per tot!

65 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

2 Comments


Amazing piece of writing The fact that you took the time to conduct research and produce such an insightful essay is very much appreciated. doodle baseball

Like

bottom of page