top of page

Com seran els nous Circuits acrobàtics?



L’original Circuit acrobàtic del parc era un gran circuit d’aventura entre els arbres, de llarga durada, amb dificultat considerable i altura vertiginosa. Varis reptes entre grans avets de Douglas. Però, aquest gener, el pas del temporal Glòria va tombar molts d’aquests grans arbres, tombant, també, gran part del circuit.


L’activitat calia fer-la pràcticament des de 0, per tant, era el moment de plantejar novetats. D’aquesta manera va sorgir l’idea, no només de reconstruir el circuit, sinó de fer-lo amb diferents nivells, per poder-nos adaptar i brindar diversió a una franja d’edat i nivell més amplis.

Així neixen els nous circuits: Circuit acrobàtic Formiga, Circuit acrobàtic Esquirol i Circuit acrobàtic Guineu.


- Circuit acrobàtic Formiga: aquest petit circuit està pensat perquè els menuts a partir d’1 metre d’alçada puguin també fer acrobàcies i passar a través de petits passos aeris, amb tirolina! El circuit té poca dificultat i es troba a poca alçada, dissenyat perquè els adults ajudin, acompanyin i vigilin la mainada des de fora.

- Circuit acrobàtic Esquirol: seria un pas intermedi, un circuit per a infants i adults a partir d’1,20 metres d’alçada de dificultat i l’alçada mitjanes. Ponts penjants, camins aeris entre plataformes, jocs d’equilibri i llargues tirolines!

- Circuit acrobàtic Guineu: es tracta del circuit més complert, el més llarg, més alt i amb més dificultat. Seria el més semblant al Circuit acrobàtic original. Està pensat per a infants, joves i adults a partir d’1,40 metres d’alçada que busquen emocions fortes. A més, inclou la nostra tirolina estrella, la Tirolina Zig-zag!


Ja veieu que ara ja no hi ha excusa per a l’aventura, podeu triar el Circuit acrobàtic que més s’adapti a vosaltres, i podeu portar els més petits de casa, ara si!


No cal dir que la seguretat continua sent un dels punts forts del tots els circuits, equipats amb el sistema suís de KANOPEO (Speedrunner®): línia de vida contínua amb un mosquetó especial "Kanhook", per estar constantment lligats.


Desitgem acabar el muntatge aviat i que el confinament permeti gaudir de la natura i l’aventura aviat.





167 visualizaciones2 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page