top of page

Benvinguda tardor

L’estiu ja s’ha acabat i les vacances fa molts dies que les vas deixar enrere, però no deixis que el desconsol s’apoderi de tu! La Selva de l’Aventura té les portes obertes per a tota la família amb activitats engrescadores per gaudir a l’aire lliure també a la tardor.


A part dels dissabtes i diumenges de setembre, octubre i novembre, el 12 i 13 d’octubre el parc també estarà obert de 10h a 19h.


Ja ho saps, si vols venir de manera improvisada pots fer-ho, però sempre és millor deixar la reserva feta. Un cop tinguis la reserva (dia i hora) les entrades les pots pagar quan arribis o, si ho prefereixes, comprar-les a la web.


626.799.335


103 visualizaciones11 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

11 Comments


john cena
john cena
Jun 18

They all execute with the same professional technique and wish that Escort in Jaipur online or online if they are using just your dislike like a machine in the bed.

Like

I adore that! They are precisely what I require! Tiny Fishing

Like

Koch Darryl
Koch Darryl
Dec 12, 2023

Un quadern amb un munt d'activitats ambientades a la tardor, ideals per entretenir-se durant els viatges, les vacances i els dies de pluja.little runmo

Like

Nang Do Vo
Nang Do Vo
Nov 28, 2023

Indulge Your Sweet Style with Candy Lover Tees - Unveiling the Perfect cotton candy t shirt full sleeve Collection for Women!

Like

nguyen lisa
nguyen lisa
Oct 27, 2023

I love that! They are specifically what I need! I appreciate you sharing these amazing and fulfilling experiences with me and with all of you. Have fun with your family and wordle unlimited online.

Like
bottom of page