top of page
flores silvestres

MÉS INFORMACIÓ

Serveis

Serveis:
Perquè la teva estada amb nosaltres sigui més completa.

GASTRO-RULOT:

Per refer-te de l'esforç, després d'una jornada intensa, tenim instal·lada al mateix parc una bufona Gastro-rulot on podeu trobar begudes fresques, cafès, cosetes per picar, entrepans, tapes i creps.

entorn_web7.png

ZONES DE PÍCNIC COBERTES:

 

Amb el tiquet de qualsevol activitat del parc tens dret a fer ús de les nostres zones de pícnic. Pots portar l'esmorzar, el dinar o el berenar i menjar abans o després de fer l’activitat. Es tracta de tres espais amb taules llargues i bancs. 

Diseño sin título (3)_edited.png

Malauradament, no disposem de cap font d'aigua potable, pots portar tu l'aigua o comprar-la a la Gastro-rulot. 

1562f06e-1e04-4315-ba6f-02eb65682035.jpg
dbd5247f-20f8-4211-9e09-1da279354a40.jpg

LAVABOS:

Al costat de la recepció del parc hi ha els lavabos. Només n’hi ha aquí, no els trobaràs enmig de les activitats, per tant, sempre recomanem usar-los amb previsió abans de començar l’activitat.

WC.jpg
632c493e-aa3b-439a-8646-a8938f70b25f.jpg

PÀRQUING GRATUÏT:

Al parc hi pots arribar amb el teu cotxe seguint el camí de carro indicat fins a l’entrada mateixa. Un cop siguis al parc, disposes de zona de pàrquing gratuïta per deixar el teu cotxe.

IMPORTANT GRUPS: els autobusos NO poden pujar fins a dalt de tot, NO poden pujar pel camí de carro.

Els autobusos us deixaran al principi del camí, a la zona asfaltada, just a davant de la senyal “prohibit autobusos” . La resta de camí l'haureu de fer a peu. Són uns 400 metres de camí de terra que fa pujada. Els infants de totes les edats el poden fer, els més petits tardaran una mica més, però no es un camí dificultós. 

pàrquing (2).jpg
Seguretat

Seguretat
Fer les activitats amb seguretat és la nostra màxima prioritat.

Per fer les activitats no necessites cap coneixement previ. L’equip de monitors et facilitarà el material necessari, et farà la demostració de la seva utilització i t’acompanyarà a l’inici de l’activitat. L’activitat està pensava perquè la puguis fer de forma totalment autònoma. De totes maneres, disposaràs dels monitors en tot moment per a qualsevol dubte o per si necessites ajuda.

El material bàsic per fer els Circuits acrobàtics i la Tirolina Zig-zag és: arnés, cintes, mosquetó i politja.

 

El sistema instal·lat (Speedrunner®), amb línia de vida contínua i mosquetó especial "Kanhook", permet fer el circuit amb la màxima garantia de seguretat ja que no permet que et deslliguis en cap moment i, per tant, sempre estàs assegurat.

Kanhook
kanhook

El Camina descalç i l'Ecobosc no necessiten sistemes de seguretat específics, per la pròpia naturalesa de l’activitat.

ffa2a190-942c-48ed-a060-6c1676fea179.jpg
IMG_20200605_171250.jpg
Compromís ecològic

Compromís ecològic
El nostre desig és transmetre la nostra sensibilitat i respecte pel medi ambient.

Intentem que el nostre impacte sobre el medi estigui reduït al màxim::

- Utilitzem materials naturals, no tòxics i reciclables.

- L’activitat en si mateixa no produeix residus.

- Els residus produïts pel dia a dia es separen selectivament per al seu posterior reciclatge.

- L’aigua emprada prové d’una bassa propera.

- La zona de fumadors està delimitada.

- Donem informació sobre el respecte al medi ambient al llarg del recorregut del Camina descalç i fomentem el coneixement de la natura a l'activitat Ecobosc.

JLiC20220710_Arbúcies40 marca.jpg
d3853932-e08c-4988-b631-45604bb4b0f0.jpg

- En la neteja de les instal·lacions utilitzem productes biodegradables a granel (Biopompas®), una opció que genera menys residus i altres avantatges: són productes d'origen vegetal, sense químics, d'alta qualitat i de proximitat.

Logo-BIOPOMPAS-v6-3285C.png
Captura2.PNG

Informació útil
Hi ha algun aspecte que cal que tinguis en compte.

Informació útil
18 (6).jpg
18.jpg
18 (2).jpg
18 (5).jpg
18 (7).jpg
18 (1).jpg
18 (8).jpg
18 (12).jpg

MENORS D’EDAT:

 

Camina descalç i Ecobosc: els menors de 14 anys han de venir acompanyats d’un adult que haurà de fer l’activitat amb ells. L'adult també paga l'entrada.

 

Tirolina Zig-zag: els menors de 14 anys han de venir acompanyats d’un adult que haurà de fer l’activitat amb ells. L'adult també paga l'entrada.

 

Circuit acrobàtic Formiga: tots els infants han de fer l’activitat amb un adult que els ajudarà i acompanyarà des de terra.

 

Circuits acrobàtics Esquirol i Guineuels menors de 14 anys han de venir acompanyats d’un adult que haurà de fer l’activitat amb ells. L'adult també paga l'entrada.

 

ACOMPANYANTS:

Si només vols venir d’acompanyant i no vols fer cap activitat, pots entrar a les zones habilitades gratuïtament (mai als circuits ni activitats) i pots fer fotos i donar ànims als teus, o prendre alguna cosa.

GOSSOS:

Pots portar el teu  gos sempre i quan es reuneixin  les següents condicions:

- Sempre hi ha d’haver una persona que se’n faci responsable.

- Sempre ha d’anar lligat.

- Tindrà accés a les zones de recepció, pàrquing i pícnic. En cap cas a les activitats.

PES MÀXIM: 

El pes màxim per a fer els Circuits acrobàtics i la Tirolina Zig-zag amb seguretat és de 120kg. A part del pes, és important que l’arnés quedi ben subjectat al cos. En qualsevol cas, els monitors del parc valoraran si l’activitat es pot realitzar o no. 

CADIRA DE RODES I COTXET:

Les activitats no estan adaptades per poder-se fer amb cadira de rodes. Pel que fa als més menuts, el Camina descalç i l'Ecobosc no es pot fer amb cotxet, l'activitat no ho permet. Es pot fer el recorregut amb motxilla portabebès.

 

Tot i que les activitats no estan adaptades, a les zones comunes i serveis (recepció, pàrquig i zona de pícnic) s'hi pot accedir amb certa facilitat amb cotxet.

 

També cal dir que disposem de lavabos amb porta àmplia per a facilitar la mobilitat. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres. 

ZONA FUMADORS:

Si ets fumador, podràs fumar ens aquelles zones habilitades per fer-ho. En cap cas durant l’activitat.

CONDICIONS MÍNIMES:

T’informem que és obligatori presentar unes condicions físiques i psicològiques mínimes per a la pràctica de les nostres activitats. En qualsevol cas, els monitors del parc valoraran si l’activitat es pot realitzar o no.

FONTS I AIGUA

Malauradament, no disposem de cap font d'aigua potable, pots portar tu l'aigua o comprar-la a la Gastro-rulot. 

enllaços

Enllaços
Per si necessites informació dels voltants

bottom of page