BOSC ELÀSTIC

Novetat 2018

ACTIVITAT NO DISPONIBLE

Llits elàstics i tobogans entre arbres per rebotar en total llibertat!

Novetat a Catalunya i Espanya

Les xarxes gegants esteses entre els arbres et serviran per desplaçar-te, baixar tobogans de xarxes, saltar, jugar i deixar volar la teva imaginació, siguis gran o petit.

El fet de no estar subjectat a cap sistema de seguretat farà que tots els teus moviments siguin totalment lliures, que et moguis amb total amplitud i que gaudeixis desplaçant-te com vulguis!

DURADA: 2 hores.

RESERVA PRÈVIA MOLT RECOMANABLE: 626.799.335 o info@selvaventura.com

CONDICIONS:

  • Edat: activitat recomanada a partir de 5 anys.  Els infants més petits de 6 anys hauran de fer l'activitat obligatòriament amb un adult. Els infants de menys de 3 anys no poden accedir a aquesta activitat. 

  • Cal venir amb roba còmoda/esportiva. La samarreta i els pantalons recomanem que siguin llargs. Si fa molta calor, es pot venir amb pantalons curts i samarreta de màniga curta, en cap cas amb shorts, faldilla o vestit ni samarreta de tires o sense mànigues. La roba millor sense elements decoratius que es puguin enganxar com botons, cremalleres, tatxes...

  • Portar sabates tancades sense tacs, ni ganxos que es puguin enganxar. Les sabates de muntanya no són adequades, millor unes vambes normals. Preferiblement venir amb sabates velles.

Malauradament, no disposem de cap font d'aigua potable, pots portar tu l'aigua o comprar-la a la Gastro-rulot. 

La Selva de l'Aventura, Coll de Revell s/n, 17401 Arbúcies

Sortida 202 de l'Eix transversal (C-25)

info@selvaventura.com · 626 799 335

RESERVA PRÈVIA MOLT RECOMANABLE

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro

© 2018 by Selvaventura SL (B-17790395)created with Wix.com